Käyttöehdot

Verkkokaupan toimitus- ja käyttöehdot

Voimassa 01.09.2020 alkaen, päivitetty 01.09.2020

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Haukiputaan Taitto Oy (2182779-5). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.haukiputaantaitto.fi

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksen tarkemmat tiedot.

Maksutavat

Maksun saajana tiliotteella näkyy Haukiputaan Taitto Oy. Maksutapana on tilisiirto ennakkomaksuna.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Käsittelemme tilauksen normaalisti kahden (2) arkipäivän kuluessa maksun suorituksesta. Isommissa erissä postitamme sopimuksen mukaan.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Yli 150 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta https://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta tai sopimuksen tekemisestä. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä.

Tilauksen peruuttaminen pitää tehdä ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muulla selkeällä tavalla. Tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty. Kuluttajalla on oikeus ilmoittaa peruuttamisesta myös ennen tuotteen toimittamista.

Jos kuluttaja peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa esimerkiksi palautuskuitilla.

Kuluttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Voit tehdä palautus- tai peruutusilmoituksen verkkokaupan yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hptaitto@gmail.com.

Liitä palautus- tai peruuttamisilmoitukseen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio tilaamasi tuotteen kuitista.

Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, rahat palautetaan ilmoittamallesi tilillesi 14 vuorokauden kuluessa.

Emme korvaa palautuksesta aiheutuvia postimaksuja.

Tuotteiden palautukset osoitteeseen:

  • Haukiputaan Taitto Oy
  • Junttapolku 4
  • 90830 Haukipudas

Noutamattomista tuotteista veloitamme Postin mukaisen 10 euron palautusmaksun, joka vähennetään asiakkaalle takaisin palautettavasta summasta. Mikäli tuotetta ei noudeta, mutta kuluttaja haluaa edelleen ostamansa tuotteen, hän voi neuvotella sen uudelleen lähettämisestä myyjän kanssa.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostiosoitteeseen hptaitto@gmail.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Haukiputaan Taitto Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Haukiputaan Taitto Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.